Ellen Trane Nørby besøger musical akademi og sociale institutioner i Fredericia

”Der sker meget i Fredericia, specielt på det sociale område, derfor er det altid spændende som socialordfører og sydjysk folketingsmedlem at besøge området. Derudover skal musical akademiet sikres som nationalt uddannelsessted” Udtaler Ellen Trane Nørby.

I dag mandag kl. 08.30 starter Ellen Trane Nørbys besøg i Fredericia, når hun og byens nyvalgte Venstre borgmester, Thomas Banke, mødes med Fredericia Musical akademis rektor, Søren Møller. Formålet med mødet er, at diskutere hvorledes man kan sikre at musical akademiet bliver nationalt uddannelsessted for musical uddannelsen. Senere skal de møde 2 sociale projekter.

”Det bliver spændende at besøge Medborgerhuset Korskær og se deres arbejde med unge. Samt projektet ”Længst muligt i eget hjem”, hvor ældreplejen gribes helt anderledes an end tidligere” Udtaler Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.