V & K: Bedre fremtid for hjerneskadede

”Konservative og Venstre er særdeles glade for, at et tidligere projekt for mennesker med erhvervet hjerneskade nu udbredes til hele landet. Det bliver fremover muligt at skabe sammenhæng i indsatsen. Det er rigtigt godt for både det enkelte menneske og for de pårørende.”

Det siger Ellen Trane Nørby, socialordfører for Venstre, og Vivi Kier, socialordfører for Konservative, i en fælles kommentar til det netop indgåede forlig om satspuljen på det sociale område. Satspuljepartierne er enige om at afsætte samlet 60 mio.kr. i perioden 2010 – 2013 til en styrket indsats for at bedre hjerneskadedes muligheder for at bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet.

”Det betyder konkret, at det enkelte menneske får sin værdighed tilbage – og at der i indsatsen sættes fokus på dét, man kan, frem for at se på de evner, man har mistet,” fastslår de to socialordførere og fortsætter:

”Med udgangspunkt i Clubhouse/Fountain House-modellen, der er afprøvet i Hovedhuset på Frederiksberg, sættes der nu fokus på de evner, der kan arbejdes videre med for det enkelte menneske, der har været udsat for en hjerneskade. Venstre og Konservative har igennem lang tid arbejdet for at udbrede dette projekt til hele landet.”

En kommentar til “V & K: Bedre fremtid for hjerneskadede

  1. Hvor rørende.
    Hvad kunne der ikke være udrettet for den milliard, statsministeren er så ked af at
    skulle stå skoleret over for rigsrevisionen for.
    Det er naturligvis overbetalingen til privathospitalerne, der er tale om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *