SF/S skatteudspil er en bombe under væksten i SydDanmark

SF lancerer i denne uge deres skatteudspil og allerede nu synes det klart, at udspillet bliver en bombe under væksten i Sønderjylland. Udspillet opererer med en ekstra afgift på transportbranchen på omkring halvanden milliard. Det er en udgift, der vil ramme hele transportbranchen omkringen Padborg og erhvervstransporten i resten af regionen meget hårdt. De dele af lastbilparken, der ikke allerede er udflaget til udlandet vil i hvertfald blive det nu.
 
Også privatbilisterne skal pålægges højere afgifter. Udspillet arbejder med en ekstra afgift på 35 øre for hver kørt kilometer. Med det udspil er SF i hvertfald sikre på, at ramme de mange, der bor i Sydjylland og hver dag pendler langt til arbejde. SFs udspil er i høj grad en ekstraskat på de tyndt befolkede egne af Danmark, hvor der er langt mellem arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, byer og øvrige tilbud og hvor bilen er et nødvendigt transportmiddel.
 
I weekenden udtalte Helle Thorning Schmidt i et dobbeltinterview med Villy Søvndal, at det ville blive dyrere at være dansker. Det får vi nu syn for, og det bliver ikke bare dyrere, det bliver ekstremt dyrt og så har vi endnu bare set flig af S og SFs mange ekstra afgifter og skatter, der er læsset over på danskerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *