Danmarks sundeste virksomhed

Mandag den 24. august talte jeg ved konferencen ”Danmarks sundeste virksomhed” på Comwell i Sønderborg. Konferencen var med til at sætte fokus på, hvordan virksomheder kan bidrage til, at ansatte får styrket deres mentale og fysiske sundhed. Når vi danskere er i god form, får trænet vores fysiske svagheder og føler os gladere, hver dag vi går på arbejde, så er det ikke kun til gavn for den ansatte selv og for virksomheden. Det bliver også en ”win-situation” for hele samfundet, da motion og trivsel på en arbejdsplads er et forebyggende element, der er til gavn for den samlede danske sundhed.

Oplæg til Danmarks sundeste virksomhed

Oplæg til Danmarks sundeste virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *