Ellen Trane Nørby klar til grundlovsdag

Grundlovsdag er en helt særlig dag og jeg glæder mig hvert år til at diskutere de helt grundlæggende værdier i det danske samfund, det er grundlovsdag altid en god lejlighed til.

Det bliver en travl Grundlovsdag med 3 møder, som starter med Venstre i Sønderborgs traditionelle Grundlovsmøde på Rønhave, hvor også Europaparlamentskandidat Anne E. Jensen taler. Derefter går turen til Sottrupskov hvor grundlovstalen skal holdes i blandt hoppeborg til børn og musik til voksne.

Derefter sættes kursen mod Rødding hvor dagens 3. og sidste tale skal holdes, i forbindelse med Rødding byfest. Alt i alt bliver det både en travlt dag, men også en dag hvor jeg kommer vidt omkring i det Sønderjyske. 

Som altid glæder jeg mig til at komme ud og møde og diskutere med de mennesker, som jeg som folkevalgt politiker repræsentere.

Her kan du så mine grundlovstaler:

Kl. 13.45: Rønhave, Sønderborg
Kl. 14.40: Sottrupskov, Sottrup
Kl. 16.30: Rødding Højskole, Rødding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *