Venstres politik slår igennem

I JydskeVestkysten’s Sønderborg sektion, kunne man i sidste måned læse hvordan Broager hallen, ved at have lange åbningstider, er med til at få de unge væk fra gaden og ind i hallerne. Det er helt i tråd med den idræts og fritidspolitik som jeg fremlagde på vegne af Venstre tilbage i foråret.

At man i Broager, ligesom  i Esbjerg og andre byer, har succes med at gøre unge aktive i hallerne, i stedet for at gå og lave ballade, viser at de unge gerne vil være fysisk aktive. Men vi lever i dag i et samfund, hvor mange forskelligartede tilbud, forandrede familiestrukturer og det at leve i et område, hvor fredag aften ikke betyder store koncerter, men nærmere stilhed, så er der brug for tilbud som Broager hallens.

Jeg håber at Broager hallens tilbud, er noget der som ringe i vandet vil sprede sig til resten af kommunen, for at gøre unge aktive i hele kommunen. Vi har brug for at de unge får dyrket idræt og bevæger sig.

På længere sigt kunne man ønske sig, at hallerne blev døgnåbnet. Ikke sådan at der skal være halinspektører der døgnet rundt, men at der bruges moderne teknologi. Så når personer der arbejder til sent har lyst til et spil badminton eller indendørs fodbold, inden de skal hjem og sove, så kan de med et kort, lukke sig ind i hallen. Dermed får alle befolkningsgrupper mulighed for at dyrke idræt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *