Tage Petersen valgt som spidskandidat uden modkandidater

Venstre i Sønderborg har den 27. oktober 2008 enstemmigt valgt Tage Petersen som spids- og borgmesterkandidat for Venstre til kommunalvalget 2009.

”Vi har i Sønderborg brug for en ny ledelsesstil hvor samling af alle gode kræfter over en bred politisk kam skal sættes i højsædet for at skabe muligheder for vort område, og Tage er med sin person det oplagte valg” siger Venstres fungerende formand Frank G. Neidhardt og fortsætter, ”Vi har skabt et rigtig stærkt udgangspunkt for en spændende valgkamp hvor vi vil udfordre den siddende borgmester”.

Ellen Trane Nørby (MF), velfærds – og medieordfører for Venstre, der også deltog i aftenen møde, og som også bidrog med en aktuel landspolitisk status, udtaler om valget af Tage som kandidat: ”Jeg kan bakke fuldt op om Tage som spidskandidat. Han er en engageret person og arbejdsom politiker, som vil kunne sikre en ny ledelsesstil i Sønderborg kommune og igen bringe kommunen frem i den danske debat som en foregangskommune, hvor initiativerne blomstrer”.

Tage Petersen fokus var ved aftenens møde, rettet frem mod den kommende valgkamp. ”Jeg har været med til at vinde over Jan Prokopek i fodbold – det tror jeg også på jeg kan i politik”. Tage Petersen fortsætter, ”Jeg lægger op til en fair kamp, hvor vi går efter bolden og ikke efter manden – men en ren tackling af Jan Prokopek med bold imellem kan jo godt være så hård, at manden ryger med. Jeg glæder mig i hvert fald til kampen!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *