En kommentar til “Gæsteanmelder

 1. Hej Ellen
  Glæder mig over at se dig som rocklytter. Vi er mange, der spiller rytmisk musik i dagens danmark, så der er ganske givet stemmer i at vise den genre sin opmærksomhed – ikke som Brian Mikkelsen, som jo kunne finde på at skære lidt i tilskuddene, men omvendt ved at støtte vækstlagene økonomisk. Det er meget dyrt at spille på elektriske instrumenter og med elektrisk forstærkning og det at komme ud at spille er et hårdt slid, som ikke kan “betale sig” for den enkelte musiker men ofte financieres ved studielån, forældre osv.
  Grunden til at jeg rent konkret henvender mig, er den, at jeg tidligere på sommeren sendte dig en mail, som du lovede at besvare, “når sommerferien er slut”. Det er den nu. Jeg afventer spændt dit svar på min mail.
  Med venlig hilsen

  Ulrik
  bassist i ZALOMON
  (uddannet journalist men pt. på kontanthjælp p.gr.a. ledighed i branchen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *