Pressemeddelelse: Ellen Trane Nørby fejrer Europadagen

– ‘Den 9.maj er en festdag. Det er datoen for EF’s og senere EU’s skabelse, der har ført fred, frihed og fremgang i EU og Europa med sig. Det er da værd at fejre’, udtaler Ellen Trane Nørby, MF og Næstformand for den danske Europabevægelse

Ellen Trane Nørby, er med på Gråsten torv, når Europabevægelsen idag den 9. maj kl. 12.00, fejrer Europadagen med uddeling af kage eller flødeboller, taler og andre spændende aktiviteter.

I år vil 41 ud af Danmarks 98 kommuner lade EU flaget gå til tops, over rådhuset, netop denne dag. Lige som busselskabet Moriva vil benytte EU flaget denne dag.

– ‘ Det er dejligt at se, at Europadagen i år fejres med endnu flere EU flag end sidste år. Mit fokus i år vil være på afskaffelsen af Danmarks 4 undtagelser. Jeg glæder mig til at kæmpe for, at vi danskere kan komme med i Europas hjerte.’ slutter Ellen Trane Nørby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *