Velkommen Malou Aamund

Dagens gode nyhed er helt klart, at Malou Aamund har forladt Ny Alliance for at slutte sig til Venstres Folketingsgruppe.

Jeg synes det er rigtigt glædeligt og jeg ser frem til at skulle arbejde sammen med Malou i gruppen. Hun har fremført nogle fornuftige forslag på erhvervs, kultur, uddannelses og velfærdspolitikken og jeg tror hun vil kunne bidrage positivt. At det desuden betyder, at vi igen kan tælle til de magiske 90 mandater VK og støtteparti gør bestemt heller ikke noget.

Men for Ny Alliance må det vel siges at være endnu et dødsstød. Gitte Seebergs farvel i sidste uge og nu Malou Aamunds betyder, at Ny Alliance ikke længere er berettiget til økonomisk gruppestøtte i Folketinget. Trist at se, hvor hurtigt det er gået fra en begejstrende nyskabelse i dansk politik til en dødssejler. På mange måder kan jeg godt beklage udviklingen for det levner nok ikke megen lyst til fremtidige nyskabelser blandt danske partier. Og man må tilskrive NA at der blev rusket op i dansk politik på godt og ondt.

En kommentar til “Velkommen Malou Aamund

  1. Hej Ellen
    Malou Aamunds er et scoop for venstre,hun er
    super dytig og kan give venstre rigtig
    mange stemmer hvis hun stiller op til næste valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *