Mødefri uge… og igang igen

Hvor er det skønt med en mødefri uge i Folketinget. Det giver rum for at gennemgå bunker og komme gennem en del af de opgaver, der ligger og giver dårlig samvittighed. Ikke at jeg nu kan bryste mig af, at bordet er helt tomt og inboxen det samme, men jeg er nået et godt stykke af vejen og har også haft tid til at tænke lidt overordnede tanker.

Vinterferiens sidste par dage blev dog også brugt til at indånde den friske sønderjyske vind, et par trasketure ved Vesterhavet og langs Gendarmstien. Og Sønderjyllands Kunstmuseums nyophængning kan bestemt også anbefales sammen med finske fotografier. Den samme anbefaling må tilfalde Magtens Korridorer, der fredag aften blæste deres Danmarks turne igang på Sønderborg Hus. Det er rock, der blæser tankerne væk for en stund for blot at minde om hvor konform hverdagen tiltider er.

Søndagen er gået med at foreberede den kommende uges møder og aftaler og få skrevet et par indlæg. I morgen står den på SATS puljeforhandlinger i Velfærdsministeriet hele dagen og det passer mig uendeligt dårligt, da det har betydet, at jeg er nødt til at melde afbud til mødet mellem Folketingsmedlemmerne valgt i Region Syddanmark og regionsmedlemmerne. Møder der altid er brugbare og relevante. Men SATSpulje forhandlingerne har nu strukket sig fra inden valget blev udskrevet og nu skal de på plads da de indgår i Finansloven. SATSpuljen bruges til at støtte projekter, der er rettet mod de svageste grupper i vores samfund. Det kan være alkoholbehandling, behandlingstilbud til stofmisbrugere eller lignende.

Mandag aften er der generalforsamling i en Venstreforening som jeg flyver hjem til. Tirsdag har jeg et oplæg jeg har skrevet til godkendelse i Folketingsgruppen. Det bliver spændende at se, hvordan det modtages.

Tirsdag aften er der aftengruppemøde om Finansloven og her vil jeg IGEN gentage min utilfredshed med forsinkelsen af en række meget vigtige og meget ventede infrastrukturprojeketer, herunder Sønderborg-Kliplev motorvejen. Onsdag står på udvalgsmøder, møder mm som nærmest hænger sammen som perler på en snor. Torsdag er der igen SATS puljeforhandlinger, flere møder og et aftenarrangement. Fredag har jeg møder i Vejle og dem ser jeg frem til. Her er bla forberedelse af Richard FLorida arrangementet ugen efter, hvor jeg er så priviligeret at være inviteret til at holde introoplægget. Får helt sommerfugle i maven for det er ikke hverdagskost. Florida er verdens anerkendt og jeg selv respekterer hans arbejde om kreativitet og oplevelsesøkonomien meget.

Hele lørdagen står på møder i den danske Europabevægelse, så ugen bliver lang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *