Den politiske hverdag

Parlamentarisk roderi, er om noget det udtryk der bedst betegner dansk politik, i den forgangne uge. Diskussionen om regeringens asylforlig, der allerede på nuværende tidspunkt betyder markante forbedringer for familierne i asylcentrene, satte gang i valgrygter. De blev dog hurtigt aflivet og nu skal der være nye forhandlinger i integrationsministeriet. Sidste uge bød også på medie forhandlinger om det fremtidige medielandskab i Danmark. FM replanlægningen vil betyde både flere landsdækkende og regionale radiokanaler, der sikre flere endnu større mangfoldighed og flere valgmuligheder. Min uge startede dog i energiens tegn, da jeg i Løgumkloster holdt oplæg i Danmarks Vindmølleforening. Samtidig forhandler vi stadig om en bred energiaftale Christiansborg. Desværre er det svært at blive klog på, om Socialdemokraterne vil være med til at tage ansvar for en aftale, der sikrer at Danmark reducerer vores CO2 udslip endnu mere.

Den kommende uge, ser ud til at bliver en typisk Christiansborg, selvom man som politiker aldrig er sikker på hvad man går ind til. Tirsdag aften skal jeg til møde i Europabevægelsen, hvor de danske forbehold er på dagsordenen. Jeg kan slet ikke vente til at komme i gang, med kampen mod de 14 år gamle forbehold, som syntes at være mere outdated end nogensinde før. Onsdag skal jeg til kulturmøde i Tønder. Det er altid en fornøjelse at komme ud og se kulturen blomstre rundt i landet. Derudover vil der som altid være en række udvalgsmøder, gruppemøder og møder med forskellige organisationer. Der bliver i hvert fald rigeligt at se til. Men med EM sejren til de danske drenge, der har spillet en fremragende turnering, starter ugen med et stort smil på læberne. Stort tillykke til Boldsen, Hvidt, Wilbek og alle de andre seje danske drenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *