Tak for dit bidrag

Tak for dit bidrag.

Du skal have stor tak for dit bidrag til Venstre i Sønderborg, som støtter min valgkampagne. At føre valgkamp er desværre ikke gratis. For selvom en stor frivillig indsats bærer langt, så er foldere, plakater, annoncer og alt andet i en valgkamp ikke gratis. Alle bidrag, uanset om de er store eller små, er jeg glade for.

For øvrig information om valgkampagnen, er du altid velkommen til at kontakte min politiske medarbejder, Anders Jacobsen, på anders.jacobsen@ft.dk eller 3337 4633.

På dit kontoudtog vil der stå stemlauritzen.dk, i forbindelse med din betaling. Det skyldes udelukkende, at denne betalingsordning er lavet i samarbejde med bl.a. Venstres folketingskandidat i nordjylland, Karsten Lauritzen. Det er udelukkende rent teknisk og alle penge du har doneret, vil udelukkende gå til Venstre i Sønderborg, som støtter min valgkamp. Du er dermed ikke med til at finansiere andres valgkampe.

For god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er fortrydelsesret i forbindelse med donationer ydet fra www.ElleniFolketinget.dk

Hvis du ønsker at læse mere om reglerne for bidrag til valgkampe, kan du læse mere her.

Med venlig hilsen
Ellen Trane Nørby

En kommentar til “Tak for dit bidrag

  1. Hej Ellen(:-
    Jeg bor i Sønderborg og synes at Du gør en en fremragende indsats her i Sønderborg og i Folketinget,sagt med andre ord…Du gør en FORSKEL!!!
    Jeg håber og regner med at Du bliver genvalgt, selfølig gør du det(:- Så bliver jeg GLAD Alt held og Lykke fremover—Dig kan vi jo Ikke undvære!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *