Vi taler med dem, andre taler om…!

I forbindelse med de forrige, såvel som denne valgakmp tales der mege OM danskere med en anden etninsk baggrund, men kun meget få taler MED danskere med en anden etnisk bagrund. Det gør vi op med!

SFs sikre kandidat i Sydjyllland Jesper Petersen og Venstre kultur- og medieordfører Ellen Trane Nørby turnerer sammen rundt og taler med danskere med en anden etnisk baggrund om demokrati, deltagelse og hvorfor det at stemme betyder noget. Samtidig svarer de på spørgsmål om deres eget kandidatur og politiske program.

Søndag den 4. november kl 11.00 går turen videre til Haderslev, hvor der ringes på dørklokker i Varbjergparken. Området betegnes som et ghetto-område og her vil de kandidater og medlemmer snakke demokrati og deltagelse med beboerne.

Der er ingen grund til at valgkampene hele til skal handle om, men ingen vil tale MEd. Det ændrer vi på og det har vi haft succes med.

Valgkamp 320

2 kommentarer til “Vi taler med dem, andre taler om…!

 1. Hej Ellen,

  I dagens MetroXpress kalder du det faktum at en folketingskandidat indrømmer at hun har kopieret musik for dybt problematisk. Jeg vil derfor høre om du ærligt kan svare:
  – Har du nogensinde brændt en cd der ikke var din?
  – Har du nogensinde fået en brændt cd af nogen og gået rundt og hørt den?
  – Har du noget materiale på din mp3-afspiller som du IKKE med 100% sandsynlighed selv har købt og betalt for.

  Ser frem til at høre dit svar. Og husk man ikke må lyve, så ender man som Villy Søvndal.

  Rasmus

  PS: Forresten kan jeg oplyse om at din egen ungdomsorganisation er meget enige med folketingskandidaten for Enhedslisten.
  http://www.computerworld.dk/art/38907?a=newsletter&i=992

 2. Hej Rasmus,

  Jeg er en af dem, der længe har talt aktivt for en modernisering af vores ophavsretslovgivning, så den kommer til at forholde sig til den digitale virkelighed vi lever i i 2007.

  Såvel Michael Aastrup Itordfører for Venstre og jeg selv har aktivt arbejdet for en modernisering og en indarbejdning af hele creative commons licens konceptet.

  Men der er meget langt fra at have et ønske om en politisk ændring og så bevidst og konsekvent bryde loven og underminere kunstnernes rettigheder.

  Enhedslisten kæmper løbende for bedre forhold for kunstnere men det her udstiller dobbeltmoralen i deres politik.

  Ord og Handling følges ikke ad!

  Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *