Valgkamp, hærværk og demokrati

 

Samme dag som Venstre fremlagde udspillet “Verdensmester i Demokrati” blev et valgkampsbanner udsat for hærværk ved Søgaard, Aabenraa. Her fik Venstres kulturordfører Ellen Trane Nørby både skæg, briller og grafiti-tags.

Udspillet verdensmester i demokrati handler netop om de helt basale demokratiske rettigheder som ligestilling, ytringsfrihed og religionsfrihed og udspillet står i skærende kontrast til hærværk mod en valgkamp.

Valgkamp er en del af demokratiet og vores frihed til at ytre os er et fundament for samfundet.

– Jeg synes det er træls, at se vores arbejde sværtet til og jeg forstår ikke hvorfor nogle personer har behov for at bruge tid og kræfter på at genere andre istedet for at bruge tiden på noget fornuftigt. udtaler Hans Jørgen Vaarbjerg, Kommuneforeningsformand for Venstre i Sønderborg.

Selvom Ellen Trane Nørby er venstres kulturordfører er grafitien på banneret ikke af den slags der kvalificerer sig til at blive omtalt som kulturelt bidragende.

Hærværket er meldt til Aabenraa politi.

For yderligere informationer:
Hans Jørgen Vaarbjerg, Kommuneforeningsformand for Venstre i Sønderborg 74659471

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *