Tak for tilliden

Tak for en stor opbakning til Venstre ved valget i går. Jeg er meget glad for at Statsminister Anders Fogh Rasmussen kan fortsætte og jeg håber meget, at jeg også bliver en af de genvalgte, der kan være med til at løfte opgaverne i den kommende periode.

Dagen efter valget er altid nervepirrende for os der stiller op. De personlige stemmetal fra valgstederne tikker lige så langsomt ind, og som dagen går bliver det klart, hvem der får lov til at fortsætte og hvem der trist må pakke sammen.

Jeg har en god fornemmelse, men intet er klart endnu.

I Sønderborgkredsen, hvor jeg er opstillet har vi fået tallene, og her har jeg fået 7936 personlige stemmer, som jeg er meget stolt over. tak for tilliden. Nu venter vi på resultaterne fra resten af de Sydjyske kredse.

Stort tak for jeres store støtte til Venstre.

3 kommentarer til “Tak for tilliden

  1. Et kæmpe tillykke med det flotte resultat. Fantastisk dejligt med så stor opbakning i Sønderborg og det sydjyske.

  2. Hej Ellen,
    Der skal lyde et varmt tillykke med valget her fra KBH.
    Ked af jeg ikke kunne komme forbi og give en hånd med, men den kære Pind trak lidt i benet. 🙂

    Ha’ det rigtig godt.
    Peter HK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.