STEM personligt på Venstres Ellen Trane Nørby

Valget er kommet ind i den syvende time, og nu er det vælgerne der har ordet.

Ved valget håber jeg at du vil være med til at give mig et mandat til at komme i folketinget i endnu en periode, hvor jeg fortsat vil kæmpe for mine mærkesager, bakke op om regeringens politik og slå bremserne i – når partiet bliver for lovgivningslysten.

En stemme på mig, er også en stemme på VK-regeringen – som skal have fornyet sit mandat. Et mandat der står for en ansvarlig økonomisk politik,  et mandat der sikrer vækst og velstand til Danmark, sikrer massive investeringer i fremtiden, forskning og uddannelse. Et mandat der går til valg på det de siger, og gennemfører det de lover. 

Gi’ fremtiden en stemme!

Bedste valghilsner

Ellen Trane Nørby

4 kommentarer til “STEM personligt på Venstres Ellen Trane Nørby

 1. Hej Ellen

  Jeg ønsker dig held og lykke med valget, og håber du bliver genvalgt. Jeg kan desværre ikke selv stemme på dig af geografiske årsager.

  Mange valghilsener,

  Christian Holst (gammel VU’er)

 2. Hej Ellen,

  Håber du fik nok stemmer i går, og bliver genvalgt til folketinget.

  Med Venlig Hilsen
  Martin Enevoldsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.