Socialdemokraternes nuller

Jeg elsker valgkampe, alt lige fra det hårde plakatarbejde til de politiske diskussioner. Specielt den sidste del er hovedindgrediensen i de mange debatter, hva enten det er på gymnasier med mig selv i panelet, eller at se Anders Fogh mod Helle Thorning på DR 1 søndag aften. I disse debatter kan intet skjules, der skal svare tydeligt og klart på hårde og kontante spørgsmål, sådan er det. Netop derfor synes jeg de er så fantastiske, vi ser virkelig her hvad forskellen på Venstre og Socialdemokraterne er.

Søndag aften kunne Helle Thorning kun snakke uden om, da Anders Fogh konstaterede at Socialdemokraterne de seneste 5 år har afsat 0 kr. til kræftbehandlingen på de danske sygehuse. Forleden oplevede jeg hvordan Benny Engelbrecht fra Socialdemokraterne lovede guld og grønne skove til Handelsskolerne, sjovt nok var det til en handelsskoledebat, men hvor mange penge har socialdemokraterne afsat, endnu en gang et rundt 0.

På kultur området, som jeg til dagligt er ordfører på, vil Socialdemokraterne købe DR’s sendenet, for at hjælpe den slunke pengekasse, hvor mange penge har de afsat? igen er svaret 0 kr. Vi kan dermed endnu en gang sætte Nephews “Igen og Igen og…” på cd afspilleren og kigge på de mange nuller i alle Socialdemokraternes forslag. At sidde til en debat, eller se Anders Fogh og Helle Thorning i tv, mens Socialdemokraterne må indrømme det ene 0 efter det andet, er for mig en af de største fornøjelser ved valgkampe, der gives nemlig klare svar.

2 kommentarer til “Socialdemokraternes nuller

 1. Hej Ellen,

  Ja, sådan er det jo med dem… Det må snart gå op for dem at V baner Vejen til fremtiden, mens de andre bare taler om den. 🙂

  Fortsat god kamp!

 2. Hej Ellen,

  Jeg troede kun at socialdemokraternes argumenter var “ingenting-ingenting-ingenting-ingenting”, men du har ret i at deres argumenter alt for oftest understøttes af en lang række nuller 🙂

  Mvh
  Brian Palmund
  brian.palmund.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *