Operation Dagsværkere arbejder for Ellen Trane Nørby, MF (V)

Onsdag den 7. november er der Operation Dagsværk, hvor mange unge bytter en arbejdsdag væk for støtte til projekter i udviklingslandene, i år Bolivia. Venstres Kultur- og medieordfører har i den forbindelse hyret 4 dagsværkere til at hjælpe i kampagnen for der er rigtigt mange opgaver, hvor en ekstra hånd vil være en kæmpe hjælp.
“Jeg ser frem til at have 8 ekstra hænder med i kampagnen og jeg håber da også vi får nogle gode snakke om politik, personligt ansvar og vores globale engagement, som operation dagværks også er en del af”. siger Ellen Trane Nørby, MF. Om Anne Mette Jessen, Sandra Frandsen, Kirstine Stærk og Lene Jensen er enige med Ellen Trane Nørby vil dagen vise, men det var intet krav, da “job-opslaget” blev slået op på Operation Dagsværks hjemmeside.

En folketingskampagne er ikke noget, der gør sig selv, så opgaver er der nok af. De fire skal bla hjælpe med en add-on kampagne, hvor der igen skal klatres i lygtepæle og uddelingsaktioner på gågader.
“Vi ønsker folkelig forankring af den danske udviklingsbistand. I Operation Dagsværk giver de unge en arbejdsdag for at sikre bedre vilkår for mennesker i verdens fattige egne og det er netop udtryk for folkelig forankring og et personligt ansvar for det globale fællesskab”. Siger Ellen Trane Nørby, MF(V)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *