Hvad bliver afgørende

Historisk mange er i tvivl om hvor de skal sætte deres kryds, jeg kan godt forstå dem. Den politiske debat er mere mudret, end set tidligere, og medierne koncentrerer sig ikke synderligt meget om indholdet og substansen, men nærmere om alt omkring selve valget. 
 
Så hvad er det der gør at en tvivler sætter sit kryds et bestemt sted. Jeg tror disse vælgere kigger i meget høj grad på værdier og ikke særlig meget på alt det, som de bliver lovet. De vil i stedet have politikere der af hele hjertet arbejder for nogle værdier og holdninger de kan spejle sig i. Og vi skal ikke længere tilbage til sidste valg, hvor vi så det radikale venstre, der med en stor værdibaseret valgkamp næsten blev fordoblet, siden er der sket mange ting, men ved dette valg, hvor man bl.a. har droppet at holde fast på 24 års reglen. Nu ser vi det radikale er på vej tilbage mod hvad de havde før. 

Derfor bruger jeg heller ikke hele min taletid til debatter, og skrivetid på blogs, til at love en masse, men også til at snakke værdier. Den vigtigste værdi for mig er frihed, friheden til at realisere  sig selv og gå efter de mål man sætter sig. Men også friheden til selv at kunne vælge skole, hvilket firma der skal stå for ens hjemmepleje og friheden til altid at kunne vælge til og fra. Frihed er ganske enkelt omdrejningspunktet for min politik.

En kommentar til “Hvad bliver afgørende

 1. Nogle af de vigtigste ting:

  Frihed
  Friheden til at realisere sig selv og gå efter de mål man sætter sig.

  Natur
  Generelt passe på naturen og andre mennesker

  Hjælpe hinanden
  Hjælpe andre, familie, venner, nydanskere, alle danskere, alle europærere.

  Sikkerhed
  Forsvar, sikre at der ikke bliver anvendt a-våben eller at der bliver gennemført folkemord / etnisk
  udrensning

  Uddannelse
  Skabe gode rammer for uddannelse

  Forskning
  For eksempel inden for miljø og IT, her har Danmark gode chancer for at gøre sig gældende.

  …og mange andre ting, der er nok at se til som politiker !! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.