Bedre infrastruktur i Sydjylland er også velfærd

De trafikale problemer i Sydjylland skal løses. Både den kollektive transport og vejnettet skal udbygges, hvis ikke trafikken skal knække vores mobilitet, vækst og glæde ved at tage på arbejde.

Der er dagligt køer på vejene i Sydjylland, og der spildes mange tusinde timer hver dag i bil, bus og tog. Tid som kunne bruges på familien og jobbet. 

Det skal fortsat være attraktivt at bo og arbejde i Sydjylland, og det handler bestemt også om afstanden til de større byer målt i tid. Vi kender alt for godt situationen med at få hverdagen til at hænge sammen, og grænsen for hvor længe man vil køre i sneglefart på vejene er nået. Velfærd er også mere tid til familien.

Den kommende Trafikaftale skal derfor omfatte en udbygning af både den kollektive trafik og vejnettet i Sydjylland. Det vil være en investering som i den grad vil øge kvaliteten af velfærden for borgerne i Sydjylland.

En kommentar til “Bedre infrastruktur i Sydjylland er også velfærd

  1. Artiklen her står jo i skærende kontrast til nyligt fremsat finanslov forslag, hvor regeringen vil udsætte byggeriet af Kliplev – Sønderborg motorvejen. Jeg føler regeringen snyder os Sønderjyder som har betalt ekstra Amt skat og sparet op til en stor del af anlægsudgiften. Vi har behov for den motorvej nu, så vi er rustet til næste gang økonomien går nedad. I virkeligheden burde i tænke mere i politiske visioner som at binde udkantsområder tættere på vækstområderne, feks. med en bro mellem Als og Fyn, så ville Sønderborg ligge en time tættere på Odense, fremfor blot det som kan betale sig på kort sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *