Arbejdet på Christiansborg fortsætter…

Folketingsgruppen har valgt mig til Velfærdsordfører (Social og ligestilling). Det er en utrolig spændende opgave, som jeg ser frem til at løfte.

Udover pladsen i Socialudvalget har jeg fortsat plads i Uddannelsesudvalget, Kulturudvalget, Energiudvalget og Politisk Økonomisk Udvalg.

Det vil blive til mange spændende timers arbejde og mange debatter, både i udvalg og i Folketingssalen, men jeg glæder mig til igen at smøje ærmerne op og komme igang med arbejdet.

2 kommentarer til “Arbejdet på Christiansborg fortsætter…

 1. Stort tillykke herfra.

  Er det bare mig, eller er der noget orwellsk new speak over “Velfærdsministeriet” og velfærdsordfører for den sags skyld?

 2. Hej Ellen

  Endnu engang tillykke med valget. Som Venstre-mand var det en fantastisk aften den 13. november. Du blev genvalgt og Venstre i Sønderborg fik igen et folketingsmedlem. Nu ser jeg du er blevet Socialordfører og Ligestillingsordfører, samt Medieordfører. 3 ordførerskaber med områder, hvor der ofte er focus. Det betyder at du vil få brug for dine
  evner til udforske nye områder.
  Det er måske lidt småt fordelt med udvalgsformandsposter til Venstres kvinder, men her kan du måske arbejde for at der også i vores parti arbejdes for mere ligestilling.
  Vi vil følge dit arbejde tæt de kommende år.
  Med venlig hilsen
  Erling Nissen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.