Radikal kovending

Jeg har ellers haft en meget positiv opfattelse af Margrethe Vestager som Radikal leder. Personligt har jeg også et godt forhold til Margrethe og har sat pris på vores mange debatter i Kaffeklubben på P1.

Margrethe og jeg har ikke været enige om alt men jeg har haft en respekt for sagligheden og den radikale kamp for egne standpunkter. Tiltider standpunkter jeg mener har forsøgt at gå imod tyngdekraften, men sådan er politik jo, forskelligheder. 

Nu synes jeg de radikales trooværdighed blafrer i vinden. Vestagers melding om at 24 års reglen nu er ok og tilknytningskravet det samme er en total kovending. Er der overhovedet noget radikal politik tilbage eller er det hele blevet solgt for at støtte Socialdemokraterne og håbet om at kunne sætte sig i en ministerbil.

Hvem sagde Jelved. Ingen for det Vestager nu har præsteret er at sælge alt den selvstændige radikale profil som Jelved brugte år på at bygge op.

Hvis de radikale mente noget med deres ønske om at sikre at DF fik mindre indflydelse, så har de nu gjort alt det modsatte. De har markeret blokpolitik med S, opgivet deres politik og ivren for ministerbiler lyser i ders øjne.

Skulle de radikale virkeligt ønske at minimere DFs indflydelse så skulle de have holdt fast på at kunne pege begge veje og holdt fast på deres politik. Nu er de igen en dikkende lammehale til S og bestemt ikke et alternativ til noget. Kan godt forstå der er radikale folketingsmedlemmer og kandidater, der er i tvivl om hvad deres parti egentligt står for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *