Hvad koster en ministerbil…?

Socialdemokraterne forsøger nu at købe sig til at få Ny Alliance og Naser Khader til at pege på Helle Thorning Schmidt som ny statsminister.

I går var det de Konservative Helle forsøgte at bestikke til samarbejde ved at tilbyde ministerbiler.

Sig mig, hvor lavt kan man gå. Politik handler om holdninger, ideer til hvordan samfundet skal se ud, mennesker og følelser. De konservative og Ny Alliance har lavere skar. Socialdemokraterne kører på den anden side skræmmekampagne mod regeringens skattepolitik og råber højt om at at velfærd forudsætter tårnhøje skatter.

Hvordan i alverden kan S så samtidig mene, at Konservative og Ny Alliance vil passe godt ind i en S regering? Det er utroværdigt, når magtliderligheden og ønsket om ministerbiler kommer til at fylde så meget, at politik ikke længere betyder noget.

Jeg håber vælgerne vil stemme på Venstre, så vi sikrer en troværdig regering fremover og ikke gamle med fremtiden, økonomien og vores samfund ved at støtte Helles slingrekurs mod magten.

Gucci-tasker og ministerbils lyst er ikke grundlaget for stærkt lederskab.

2 kommentarer til “Hvad koster en ministerbil…?

  1. Pletskud Ellen! det var lige mine tanker over morgenkrydderen imorges. Helle TS (tåbelig socialdemokrat)tror åbenbart heller ikke selv på at hun kan vinde et valg på politiske holdninger, siden hun allerede nu i oktober starter “januar-udsalget” med ministerposter, ministerbiler etc. Det virker ynkeligt og magtbegærligt.
    Dannmark skal styres/ledes som ethvert andet sundt firma af fornuftige,ansvarsbevidste og dygtige ledere, DERFOR STEMMER JEG VENSTSRE – BLIV PÅ PLADSEN FOGH!

  2. Hvordan kan man kalde det en troværdig regering, når HR. Fogh Står for åbent skærm og fortæller et, men mener noget andet. Bare fordi der er blevet godkendt 10000 boligere er det jo ikke ensbetydende med at de så også bliver bygget….

    Hvor kan det være at man skal skyde med skarpt på Helle, og kalde dem tåblige socialdemokrater Gucci, og hvad har vi ikke af kalde navne til hende. Nej jeg tror at I venstre er PISSE misundelige over at Socialdemokratorne kom med disse ” Bestikke gaver ” først…

    Istedet for at skyde med skarp og lave alle disse barnelege og “Mobbe” de andre så kom dog med nogle politiske holdninger. Hvad kan DU / I gøre for at jeg skal sætte mit kryds ved jer.

    “Et godt valg, kan samligenes med en god Fodbold kamp. Nøgleordet er FAIR PLAY.” Alt andet kan man høre når man tager ned i den lokale børnehave, eller når i politiker står og sviner hinanden til, og glemmer alt om hvad jeres budskab egentlig går ud på!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *