Venstre: S lover breddeidrætten milliarder – uden finansiering

Socialdemokraterne lover breddeidrætten milliarder. De fortæller som sædvanlig bare ikke, hvor pengene skal komme fra. I stedet mener S, at det er regeringen, der skal finanserie forslaget. Det er grotesk, siger Venstres kulturordfører Ellen Trane Nørby.

– I det socialdemokratiske forslag til finanslov for 2008 har S ikke sat ekstra penge af til breddeidrætten. Tværtimod har S alene afsat 1 milliard kroner på sit forslag til finanslov som skal dække stort set samtlige politiske udspil S er kommet med det seneste år. Men enhver kan se, at alle de forslag ikke kun koster én, men mange milliarder. Tingene hænger slet ikke sammen for S. Det er jo at binde folk noget på ærmet, når man lover alverden, men aldrig har tænkt sig at finde pengene til det.

– I modsætning til sin partiledelse, så er socialdemokraternes idrætsordfører Troels Ravn da i det mindste ærlig, når han i dagens udgave af Jyllands Posten giver udtryk for, at S ikke opfatter det som sin rolle som oppositionens største parti at finde finansiering for sine forslag. Det overlader Troels Ravn trygt til regeringen.

– Det er jo fuldstændig grotesk. Regeringen finansierer alt, hvad vi lover krone for krone, og vi gennemfører det. Men vi kan ikke påtage os at skaffe finansiering, for alt, hvad S render og lover. Det er da vist ingen, der kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *