Web 2,0 i valgkampen…

Som kultur og mediepolitisk ordfører beskæftiger jeg mig med alt fra dans til det digitalt sendenet.

Det er for mig et af de mest interessante områder, fordi det handler om at skabe rum for spændende kulturtilbud i hele Danmark, mulighed for alle grene inden for kulturlivet kan udfolde sig, og sikre, at vi på medieområdet har den nødvendige konkurrence og lovgivning, som sikrer et pluralistisk mediebillede.

Jeg har længe interesseret mig for de mange nye muligheder som nettet giver os som individer. Har selv blogget siden 2003 og har i DRs program kaffeklubben været med til at hive det univers der findes i det virtuelle rum med ind i de traditionelle medier.

Og integrere de nye medier i de gamle, lade brugerne – dig – være med og udvikle valgkampe i retning af web 2,0 er netop hvad jeg ønsker at kaste mig ud i denne kommende folketingsvalgkamp.

Internettet har i høj grad været med til at demokratisere kommunikation og skabe en mangfoldighed, som kun kan inspirere. Tidligere var man begrænset af at aviserne skulle trykke ens læserbreve, radioerne spille ens musik osv. I dag er alle muligheder åbne på nettet. Vi kan med en blog selv være redaktører og vi kan på facbook, my space, linked-in, you tube, second life og alle de andre steder skabe netværk med vores venner og bekendte og sikre, at vi hver især kommer til orde.

En hjemmeside som YouTube er for mig en positiv ting, da det er et udstillingsvindue for dem som har lyst til at fremvise, dele og kommunikere med andre om deres interesser.

Derfor har jeg valgt at bruge YouTube, Facebook og Flickr til at fremvise mine budskaber og give dig mulighed for at følge min genvalgskampagne på nærmeste hold.

Jeg håber, at du har lyst til at lege med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *