Valgjunglen – NO RETURN!

Blog bragt i Urban 16. august

Når valgtrommerne lægger en dyb baggrundsrytme og valgrygterne bliver massive, så koger politikere og medierne over. 
Det er som lemminger, der pludselig sætter i en massepsykotisk bevægelse og koldsveden springer frem på pande hos os der stadig har 1000 løse ender og en masse bolde i vejret. Egentligt ret tåbeligt, når man tænker på, at det er og bliver op til EN MAND at trykke på knappen. Trods massive rygter kan valget lige såvel være om et halvt eller helt år.

Stressniveauet stiger i takt med at man ringer rundt og gejler hinanden op og tak skæbne hvis man farer vild i valgjunglen og træffer tåbelige vupti og hovsaløsninger fordi man lige tror man ved hvornår AFR trykker på knappen. Må være træls at stå med 120.000 pjecer med stavefejl. Lidt lige som at møde op ved den forkerte kirke på en bryllupsdag.
Is i maven er ikke kun en sommerforlystelse, men klart en evne man skal have når valgtrytmen er sat, for ellers bliver det hurtigt fanget i vildnisset – Valgjunglen NO RETURN!

Ja, irrationelt er politik til tider også og valgrygter er på sin vis også med til at sætte gang i den stemning som gør det sjovt at være med i politiske valgkampe. Det er som optakten til en fodboldlandskamp. Der skabes stemning og jeg kan da kun anbefale at man kaster sig med ind i valgkampen – hvad end den spilles nu eller senere. Politik er ikke som mange påstår kedeligt. Men det er som sex, nu en gang sjovest når man selv deltager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *