Politikere klar til kamp!

Pressemeddelelse 20. august 2007

Rygterne fyger gennem luften og alt tyder på et efterårsvalg. Derfor er en  håndfuld kendte politikere gået sammen og stiller med et stærkt hold på tværs af partier op til debatter på uddannelsesinstitutioner over hele det Sydjyske.

Breve om initiativet er allerede blevet sendt til samtlige uddannelsesinstitutioner i Sydjylland og folketingspolitikerne er klar til kamp på ord og holdninger, inden de unge vælgere skal tage stilling til hvor krydset skal sættes, når de går i stemmeboksen.

Debatholdet består af Elsebeth Gerner Nielsen (MF, Radikale), Kim Mortensen (MF, Socialdemokraterne), Ellen Trane Nørby (MF, Venstre), Jesper Petersen (Kandidat, SF) og Jørn Dohrmann (MF, DF).

De 5 politikere stiller op til kampen om stemmer, og som på et stærkt fodboldhold er banen spækket med aktører på alle pladser, lige fra højre til venstre fløj. Med skarpe replikker, hurtige skud, samt ung og frisk tilgang til de unge vælgere, vil de 5 politikere debattere  med de unge, der skal træffe deres valg når mange af dem skal til stemmeurnerne for første gang.

Alle 5 politikere ser det, at deltage aktivt i demokratiet og stemme, som en forudsætning af at vi i Danmark kan fortsætte vores stærke demokratiske traditioner.

Derfor håber de alle, at de sammen når ud til så mange unge som muligt og får så mange til at stemme som muligt, når Anders Fogh vælger at fløjte kampen om krydserne i gang.

For yderligere information: Elsebeth Gerner Nielsen (MF, Radikale): Tlf.: 3337 4708, Kim Mortensen (MF, Socialdemokraterne): Tlf.: 3337 4059, Jesper Petersen (Kandidat, SF): Tlf.: 2225 0535, Jørn Dohrmann (MF, DF): Tlf.: 3337 5109, Ellen Trane Nørby (MF, Venstre): Tlf.: 3337 4561

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *