Venstre fejrer 2000 dages skattestop

Pressemeddelelse 18. maj 2007

– Skattestoppet er VK regeringens største succes, det har givet danskerne en tryghed for deres økonomi og endvidere har vi foretaget en reel sænkning af skatten, det synes vi er værd at fejre. Udtaler Ellen Trane Nørby, MF og kulturpolitisk ordfører for Venstre

Det er med stor glæde at Venstre i Sønderborg kommune lørdag d. 19. maj på gågaden i Sønderborg vil markere at samtlige skatter og afgifter har holdt sig i ro i 2000 dage. Dermed er der sket et opgør med den socialdemokratiske tankegang om at man blot hævede skatterne når man manglede penge og aldrig overvejede at prioritere.

– Den skattepolitik vi fører betyder også at borgerne i Sønderborg siden 2001 har haft 360 mio. kr. mere til rådighed, det svarer til en typisk faglært familie har 22.000 kr. mere til rådighed i 2007. Pengene har det bedst i borgernes lommer, derfor har skattestoppet og sænkningen været en succes. Slutter Ellen Trane Nørby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *