Pressemeddelelse: Idrætsbegivenheder i verdensklasse til Danmark

– Jeg er ikke i tvivl om, at handlingsplanen for større idrætsbegivenheder vil sikre, at Danmark bliver et værtsland af verdensklasse for fremtidige internationale idrætsbegivenheder, siger Venstres kulturordfører Ellen Trane Nørby.
 
Med den ambitiøse handlingsplan for at trække store idrætsbegivenheder til Danmark sikrer regeringen nu, at Danmark fremover kan være med i kampen om værtsskabet for de store internationale idrætsbegivenheder.
 
– 65 millioner kroner årligt de næste fire år er en massiv satsning. Det understreger, at regeringen er ambitiøs og lægger konkrete initiativer og ressourcer bag ønsket om at tiltrække store idrætsbegivenheder til Danmark, siger Ellen Trane Nørby.
 
– Personligt vil jeg glæde mig til den dag, da store idrætsbegivenheder på dansk jord kan samle os i en glædesrus, som den vi så i Tyskland under fodbold-VM sidste sommer og senest håndbold-VM. Idræt begejstrer og styrker fællesskabsfølelsen.
 
– Økonomisk indvirker store begivenheder positivt på samfundsøkonomien, og vi skal ikke undervurdere den gavnlige virkning, store idrætsbegivenheder og resultater har på børn og unges lyst til selv at være aktive idrætsudøvere, siger Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *