Stands AIDS !

Stands AIDSMeld dig som indsamler for Folkekirkens Nødhjælp søndag den 4. marts

Hver eneste dag bliver tusindvis af unge afrikanske kvinder smittet med hiv. For hver af dem er det en voldsom personlig tragedie, der rammer dem i deres bedste alder. Og i mange afrikanske samfund er det en hel generation der er truet!

Søndag d. 4. marts kan du hjælpe med at standse aids, når Folkekirkens Nødhjælp afholder den årlige husstandsindsamling; Sogneindsamlingen.

Jeg samler ind fordi jeg ved, at vi hver især kan være med til at gøre en forskel. Jeg har på mine rejser i Afrika besøgt en række af Folkekirkens Nødhjælps projekter og jeg ved, hvor stor en forskel de gør hos fattig mennesker. Du kan melde dig som indsamler på www.noedhjaelp.dk eller ring 8060 8060                         

Denne opfordring må meget gerne videresendes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *