Folkefest for EU i Sønderborg

I anledning af EU Romtraktatens 50 års fødselsdag maler venstres Europaudvalg i Sønderjylland lørdag den 23. marts Sønderborg blå.
 
Klokken 11 inviteres alle til fødselsdagsfest for EU på Rådhustorvet i Sønderborg.
 
Der er EU-fødselsdagskage og kaffe til alle og bandet – det på Tønder Festivallen berygtede og velbesøgte Painted Green – spiller irsk og dansk folkemusik og sætter gang i festen.
 
– Vi inviterer til folkefest for EU fordi det er vigtigt at fejre den fred, velstand og vækst som EU har skabt overalt i Europa. EUs grundlag Romtraktaten fylder 50 år og den anledning bruger vi til at markere, at EU ikke er noget man skal tage for givet men noget vi alle bør bakke op om sikre kommer til at fungere endnu bedre fremover. 

Der vil være rig lejlighed til at diskutere EU, lands og lokalpolitik, for såvel Venstres byrådsmedlemmer i Sønderborg, den lokale MFer Ellen Trane Nørby og engagerede medlemmer af Venstre Europaudvalg deltager i fødselsdagsfesten på Rådhustorvet i Sønderborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *