Benny Engelbrecht vrøvler!

Benny Engelbrecht fortsætter i dagens JV og på sin hjemmeside med at spinne rundt i Venstre ikke ønsker timedrift og at jeg ikke vil samarbejde.

Det kunne ikke være mere forkert! Det her handler jo overhovedet ikke om hvad og hvem der ønsker at samarbejde, men at Benny forsøger at spinne rundt i en sag og tage tingene ud af deres kontekst.

Jeg sagde til Steen Christensen JV, at jeg arbejder for det hele til Sønderborg, herunder timedrift, men at der i politik også er brug for realisme og forholden sig til timing, økonomi mm.

Det gør jeg, fordi jeg sidder med et økonomisk ansvar og på et politisk mandat. Og pt er tallene ikke til vores fordel. Desuden skal der ikke indgåes ny trafikaftale indtil 2014 og derfor skal man ikke strirre sig blind på timedrift fordi der er ikke til forhandling indtil da.

Så jeg er sådan set ked af, at du og andre ikke vil være med til at arbejde for aktuelle forbedringer. Men sidder oppe på din kandidat piedestal. Det gavner overhovedet ikke de trafikale ønsker i området.

Jeg ved godt, at du som kandidat ikke er underlagt at forholde dig til den politiske realisme der skaber forlig og resultater på Christiansborg. Fordi du ikke skal påtage dig et økonomisk ansvar som det er tilfældet når man er medlem af Folketinget som jeg.

Derfor kan du frit kræve det hele. Jeg er nødt til sagligt at sige, at de løsninger, som pt er mulige ikke er timedrift. jvf. allerede nævnte argumenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *