Armslængde til mæcenen?

Debat i Diamanten: Vær med når skarpe meningsdannere mødes i en debat, der sætter fokus på dansk kulturlivs aktuelle rolle i en ’grænseløs verden’.
Onsdag 28. februar 2007 kl. 17:00
Det Kongelige Bibliotek, Dronningesalen, gratis

Kunst har til alle tider været støttet af mæcener. I teatrets verden blev Shakespeare støttet af den engelske konge og Molière af den franske. I dag har den danske stat rollen som mæcen for dansk kulturliv.
Kritiske røster mener, at armslængden mellem mæcen og kunstnere er truet, mens andre mener, den fungerer efter alle demokratiets spilleregler. Hvad mener du? Deltag i debatten og hør en række kulturpersoner give deres bud på ’armslængden’ netop nu samt diskutere betydningen i dansk og internationalt kulturliv.
Martin Lyngbo, Mungo Park • Jørn Langsted, professor, Århus Universitet • Ellen Trane Nørby, kulturpolitisk ordfører Venstre • Steen Bille DR’s P2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *