Hvor er bunden???

Selvfølgelig ville det være meget lettere at være politiker, hvis der på bunden af statskassen stod en seddelpresse, der bare fortsatte og fortsatte og fortsatte…..

Så skulle vi ikke prioritere mellem sundhed, uddannelse, miljø, kultur m.m. Nej, hvor ville det være let. 

Sådan er virkeligheden ikke og statsgælden er forsat næsten 500 milliarder kroner. Men når man her i Tinget lytter til Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten, så er rækken af udgiftskrævende forslag uendelig. Ikke engangsinvesteringer, men 10 mia. mig her og der i øget forbrug.

Men måske er det fordi der i det socialdemokratiske univers ikke er bund i statskassen. Eller fordi bunden af danskernes lommer endnu ikke er nået, hvad gælder skatteprocenten i socialdemokratiske øjne?

Den tidligere SR regering forskrev med 2010-planen en moderat økonomisk vækst. Den gang var Lykketoft finansminister. Nu sidder han og Helle i opposition om nu er det helt okay at sætte den danske økonomi over styr og overophede hele fundamentet for den danske velfærd.

Jeg håber ikke, at vælgertække er proportionalt med alle de milliarder som S ønsker at bruge, for regningen den skal betales af den næste generation. Af de børn som i dag ligger uvidende i børneværelserne.

Bare det seneste forslag fra Lykketoft vil iflg beregninger betyde en stigning i kommuneskatten på 3,5% Socialdemokraterne gambler med den velfærdsgaranterende økonomiske politik og det pakket ind i løfter om velfærd. S politiken er syrlige drops pakket ind i glitter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *