Blogosfæren….

Er det ikke vildt at tænke på: Blogosfæren – som vi som bloggere hver i sær er en del af er KÆMPE stor. Med internettet er kommunikationen blevet global, tilgængelig og demokratisk.

Den samlede mændge af aktive blogs i verden var i begyndelsen af 2006 på 27,2 millioner weblogs over hele verden og universet udvider sig hele tiden. Og vildt at tænke hvor stor den ikke er i dag i begyndelsen af 2007, når man ved, at tommelfingerreglen er, at antallet af blogs fordobles hver sjette måned…..

Blogosfæren er på 3 år blevet 60 gange større! Og fænomentet har grebet om sig i en sådan grad, at vi alle hver især kan være redigerede “avis-udgiverere”. Hvor er det da fedt, at man ikke længere er i Politikens læserbrevsredaktørs hule hånd, hvis man ønsker sine meninger bragt. Det kan ske lige her i blogosfæren og man er ikke begrænset af 200 ord.

Som kultur- og medieordfører er det fascinerede at se, at medierne hverdag bliver mere alsidige og vidtforgrende fordi kommunikationen i dag er global og der er globale platforme, hvor vi alle kan komme til orde uden censur og begrænsninger.

Vi taler i dag om online communities som dagsordenssættende og internettet er en fri legeplads for alle som ønsker at dele deres tanker og meninger. FEDT.

2,6 milllioner brugere opdaterer deres blog mindst en gang om ugen. Hvis jeg skulle have et nytårsfortsæt burde det være, at finde lidt mere tid til løbende at opdatere min blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *