Hvilket år…

Nogen siger, at man skal gøre status ved årets slutning. Jeg tror det er vigtigt løbende at gøre status og tage sig selv i nakken og ændre på dårlige vaner.

Og hvad er det også for noget, at man skal lave nytårsfortsætter som man så allerede den 1. januar kan få dårlig samvittighed over at man allerede slækker på fordi årets dag for de kollektive tømmermænd måske ikke lige er dagen, hvor man skal løbe 10 kilometer, spise super sundt og beslutte sig for at snoozz knappen er en uvane.

Men selvfølgeligt er det vigtigt at stoppe op nu og da og gøre status. tror bare at sommerperioden er den tid, hvor jeg kommer mest væk fra det politiske trummerum.

Men 2006 har været et godt år og plussiden er i overskud. jeg har fået en del af mine mål gennemført. Politisk er bogmarkedet blevet realiseret, kulturområdet styrket på en række punkter, beskyttelsesperioden for handlede kvinder udvidet fra 15 dage til 100 dage og en lang andre ting er under god udvikling.

2006 blev også året hvor jeg fik afviklet en del dårlige vaner, selv om man jo siger, at summen af dårlige vaner er det samme – kun et spørgsmål om hvordan de fordeler sig…. 😉

Når men 2007 kom bare an – jeg er kampklar 🙂

Godt Nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *