VK og DF sikrer økonomien omkring Skuespillerskolen i Odense

– Det glæder mig umådeligt meget, at vi fra Venstre, de Konservative og Dansk Folkepartis side har fundet ekstra midler på finansloven til at sikre finansieringen af den fremtidige musical grund- og overbygnings uddannelse. udtaler Venstres kultur og mediepolitiske ordfører Ellen Trane Nørby.

– Jeg håber meget, at det nu vil stoppe den seneste uges usikkerhed omkring skuespillerskolen i Odenses fremtid. Fra Venstres side har vi aldrig tvivlet på vigtigheden af skolen i Odense. Det har bestemt ikke gavnet noget eller nogen, at aftalen om at bruge de kommende 4 år til fagligt at kortlægge behovet for, såvel som placeringen af musicaluddannelsen i Danmark i sådan et omfang har givet anledning til usikkerhed, vandrehistorier og almen forvirring.

Regeringen og Dansk Folkeparti har med finanslovsaftalen sikret, at der fra 2010 og årene herefter afsættes 6 millioner årligt til at finansiere en musical grund- og overbygningsuddannelse i Danmark.

– Jeg glæder mig til at vi nu – igen – kan få fokus på det som var intentionen i aftalen, nemlig at sikre, at vi får en permanent musicaluddannelse af højt kunstnerisk niveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.