Regeringens 5 års fødselsdag

I går havde regeringen fem års fødselsdag. Det markerede vi rundt om i landet i går. Her til morgen holder vi en fødselsdagsreception på Christiansborg for alle regeringens ministre, folketingsmedlemmer og ansatte.

Vi har nu i 1.828 dage holdt danskerne fri for skatte- og afgiftsstigninger vel at mærke samtidigt med, at vi aldrig har brugt flere penge på den offentlig sektor end i dag. Vi har vist, at man kan øge de offentlige udgifter uden hele tiden at øge skatterne.

Vi har tegnet et nyt kommunalt landkort med strukturreformen, som skaber en stærk ramme for fremtidens velfærdssamfund.  Vi har også aftalt en historisk velfærdsreform. Det er i det hele taget historisk, at man kan samle forligspartier så bredt, aftale reformer så langt frem

Globaliseringsreformen er en 40 mia. kr. investering i uddannelse, forskning, innovation og iværksætteri, der skal gøre Danmark til verdens mest konkurrencedygtige vidensøkonomi. Vi har også reformeret uddannelsessystemet for at give et fagligt kvalitetsløft.

Det skal vi naturligvis fejre med morgenkaffe og fødselsdagsboller 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.