Venstre: Bred aftale på filmområdet

Der er i dag indgået en ny aftale på filmområdet. Alle Folketingets partier står bag forliget, der blandt andet fremtidssikrer dansk film.

– Med dette brede forlig har vi, fra politisk hold, sikret balancen mellem kunst og publikum. Det har været meget vigtigt for Venstre, at det blev en aftale, der kommer alle parter af filmverdenen til gode, fastslår Venstres mediepolitiske ordfører Ellen Trane Nørby.

 I aftalen ligger der også en pæn sum penge til at sikre filmen regionalt, og det har Venstre det særdeles fint med.

– Vi har i fællesskab valgt at sende 7 mio. kr. ud til de regionale filmproduktioner, så man også på det punkt har sørget for fremtidssikring af filmen her i landet. Det er desuden meget vigtigt for Venstre, at vi har været i stand til at få en aftale, der rækker hele vejen fra højre til venstre i Folketinget, siger Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *