Støt Kronprinsen

Kronprins Frederik har meldt sig som kandidat til Den Internationale Olympiske Komite, IOC. Kronprins Frederik er kendt for sin seriøse tilgang til sport og store kærlighed til idræt. Sammen med Kronprinsessen er han et af Danmarks absolut største brands, og det vil tjene Danmarks interesser.

I de fleste medier har vi kunne læse, at Socialdemokraternes idrætsordfører Troels Ravn fra Vejen opponerer mod Kronprinsens kandidatur. Troels Ravn mener, at posten er for politisk for Kronprinsen, som kan blive blandet ind i beskyldninger om korruption og nepotisme. 

Kronprins Frederik er en højtuddannet, moderne mand, som ønsker at tjene Danmark. Kronprinsen har bl.a. gjort tjeneste på den danske FN-mission i New York og den danske ambassade i Paris. Arbejdet i IOC er ikke mere politisk end disse, og som Kronprinsen selv siger, så ser han den “olympiske ide” som hævet over politik. Kronprinsens hidtidige arbejde har været aldeles pletfrit, hvorfor hans kritikere som minimum skylder ham en chance.

For mig er det afgørende, at Kronprinsen selv ønsker at repræsentere Danmark. Den goodwill som Danmark kan oparbejde gennem Kronprinsens arbejde er ubetalelig. Vi kan ikke forestille os en bedre ambassadør for Danmark, så vi bør alle bakke Kronprisen op i hans ønske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *