Bedre end sit rygte

Rambøll Management har netop offentliggjort en analyse, som viser, at den offentlige sektor er bedre end sit rygte. Dem som faktisk bruger de offentlige serviceydelser konsekvent er mere tilfredse end dem, som ikke bruger servicen..

På en skala fra 0 til 10 giver brugere af ældreplejen fx gennemsnitligt en karakter på 6,3, mens ikke-forbrugere giver en karakter på 5,5. På børnepasningsområdet er det hhv. 7,1 og 6,4.

Vil kan altid blive bedre

Rapporten viser, at vi stadig kan gøre det bedre. Vi kan altid gøre det bedre, men derfor arbejder regeringen også med en kvalitetsreform, som skal tage fat om et kvalitetsløft. I kvalitetsreformen vil især de offentlige ansatte komme til orde, fordi de bedre end de fleste ved, hvordan vi virkelig giver den offentlige sektor et løft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *