490.000 kr. til Sønderjyllands Kunstskole og 193.400 til Esbjerg Kulturskole

Sønderjyllands Kunstskole har modtaget et 490.000 kr. af Kunstrådets pulje Forsøg med Kulturskoler. Det er det største tilskud Kunstrådet giver i denne omgang. Derudover har 10 andre projekter fordelt over hele landet modtaget støtte. Også Esbjerg kulturskole har fået støtte til at videreudvikle deres mange aktiviteter.

Det glæder Venstres kulturpolitiske ordfører Ellen Trane Nørby. 

– Det glæder mig ubetinget, fordi kunstskolen er en inspirationskilde for billedkunsten i hele Sønderjylland og jeg håber, at skolen kan udvikle til en lige så stærk aktør som kulturskolen i Esbjerg, der blandt andet var en af årsagerne til at Esbjerg netop blev kåret som årets by’ siger Ellen Trane Nørby og fortsætter:

– I Venstre har vi arbejdet ihærdigt for at sikre, at der er kulturelle tilbud i hele landet og for en mere ligelig regional kulturudvikling.

– Det sker ikke af sig selv. Det er vigtigt hele tiden at holde fokus på, at kulturinvesteringer skal ud i hele landet. Med dette tilskud får de kunstneriske talenter i vores landsdel også mulighed for den bedste start på deres karriere, slutter Ellen Trane Nørby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *