S = Skattestigning

Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen brød Socialdemokraternes eget skattestop blot én time efter finansministeren havde fremlagt finansloven. Henrik Sass Larsen udtalte til Radioavisen (29/8), at husejernes friværdi skal beskattes.
 
Helle Thorning har ellers sluttet Socialdemokraterne til skattestoppet, fordi de vil arbejde Venstre ud af regeringskontorerne. Henrik Sass Larsens udtalelse viser, at Socialdemokraterne holder ord, lige indtil det tæller.
 
Også Socialdemokraternes Folketingskandidat i Frederica Jens O Juhler opfordrede på debatsiderne den 26/8 til at skattestoppet ophæves hurtigst muligt, så Helle Thornings ønske er hverken nået til S MFerne eller folketingskandidaterne.
 
S = Skattestigning. Det bør derfor være soleklart for enhver, at Socialdemokraterne står får skatte- og afgiftsstigninger ligesom i de gamle Nyrup-dage. Hvis man ønsker at holde skatterne i ro, er Venstre det eneste alternativ.
 
S = brudte valgløfter . Venstre har holdt sit valgløfte om skattestoppet i 1737 dage. Det er uset i dansk politik, at et parti ubetinget faktisk holder, hvad den lover. Socialdemokraterne har villet efterabe Venstres politik, men har ikke den politiske vilje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *