Flere penge til sygehusene

Regeringen har aftalt sygehusøkonomien med regionerne for 2007. Regeringen afsætter 925 mio. kr. i et samlet løft af sygehusområdet samt 800 mio. kr. til investeringer i medico-teknisk udstyr som scannere og strålekanoner.

Der er altså tale om en investering i sygehusvæsen i milliardklassen, som ligger i forhold til de prioriteringer, vi finder i regeringsgrundlaget. Der er en grund til, at ikke taler om ventelister under denne regering, som vi gjorde det under Nyrup – denne regering har simpelthen gjort noget ved sagen.

Vi kan altid gøre det bedre, og det gør vi så. Vi vil skabe verdens mest konkurrencedygtige velfærdssamfund. Regeringen er klar med de nødvendige investeringer og prioriteringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *