RETSKREDSEN er SIKRET!

– Jeg er meget glad og tilfreds, men det har været en hård kamp og til tider lidt for “spændende”!
Udtaler Ellen Trane Nørby.
 
Efter mange måneders hårdt arbejde og kooridorforhandlinger er det nu sikret, at den nye Retskreds bliver placeret i Sønderborg. Det betyder mange flere arbejdspladser i byen og området, såvel som en samling af kompetencer som vil være med til at sikre en bedre service.
 
– Jeg har arbejdet energisk for at sikre, at retskredsen blev placeret i Sønderborg. Det er lykkedes. Nu har vi så et ansvar for at sikre en god og kompetent betjening af alle i de fire Sønderjyske kommuner som vil blive en del af den nye retskreds.
 
For at sikre en større nærhed vil der blive placeret et afdelingskontor i Tønder såvel som i Haderslev, som vil kunne håndtere de mindre og mere rutinemæssige sager.
 
– Politi- og retskredsreformen vil styrke det danske politi og retsvæsen. Der vil komme flere politibetjente på gaden og styrkelsen af retskredsene og ansættelsen af mere juridisk personale vil være med til at reducere ventetiden og sikre en øget ekspertise. Alt sammen til gavn for den danske befolkning, så der er grund til at være tilfreds. Slutter Ellen Trane Nørby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *