Kulturinstitutioner skal fremme forståelsen

Thomas Holt Christensen kritiserer (19/4) mit forslag om kulturinstitutioner i Mellemøsten. Kulturinstitutionerne skal arrangere teatre, koncerter, udstillinger og meget andet med danske deltagere i regionen.

Thomas Holt Christensen mener, at det er en pæn indpakning, men problemet er ikke indpakningen, men Dansk Folkeparti som parlamentarisk grundlag for regeringen.

Jeg tror, det er rimeligt at antage, at Christensen ikke stemmer på DF. Det er han naturligvis i hans gode ret til, men det er om noget dæmoniseringen af Dansk Folkeparti, som har skadet Danmarks ry. Christensen gør derfor ondt værre, hvis Danmarks omdømme virkelig ligger ham på sinde.

Behandlingen af Danmarks navn i Mellemøsten har hverken været forsvarlig eller forståelig. Sagen drejer sig ikke kun om, at vi skal være bedre til at forstå Mellemøsten, den drejer sig lige så meget om, at Mellemøsten skal forstå os. Gensidig forståelse må i sagens natur bygge på, at begge sider gør en oprigtig indsats på at forstå hinanden.

Kulturinstitutionerne er derfor et dansk bidrag til processen for gensidig forståelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.