Venstre pres på Undervisningsministeren!

Troels Lund Poulsen (V) og Ellen Trane Nørby (V), begge medlemmer af Folketinget for Venstre, valgt i henholdsvis Julsmindekredsen og Sønderborgkredsen holdt i dag kl. 11.00 møde med Undervisningsminister Bertel Haarder for at sætte fornyet pres og fokus på behovet for en ny uddannelse som handelsskolerne i Sønderborg og Horsens har søgt om i fællesskab.
 
Det drejer sig om uddannelsen til Serviceøkonom, der er en uddannelse, som på mange områder udfylder det behov som oplevelsesøkonomien og de kulturinstitutioner, herunder f.eks. Danfoss Universe eller Horsens Ny Teater, som i høj grad beskæftiger sig med events, oplevelser og turisme.
 
– Der tales meget om, at vi skal sikre uddannelsestilbud som understøtter den regionale udvikling og matcher de behov som findes, derfor er det helt uforståeligt, at handelsskolerne i Sønderborg og Horsens ikke kan få lov til at udbyde en uddannelse i Serviceøkonomi i fællesskab, når det er tydeligt, at der er stor efterspørgsel i området på folk med netop den uddannelse, udtaler Troels Lund Poulsen og Ellen Trane Nørby.
 
De to V-politikere vil i foråret indbyde interesserede syd- og sønderjyske virksomheder til et dialogmøde, hvor de sammen med lokale virksomheder vil sætte fokus på vigtigheden af at skabe rammerne for en serviceøkonomuddannelse i den sydlige del af Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *