Udlændinge strømmer til Danmark

Danmark bløder oven på Muhammed-tegningerne. Ambassader i brand og diplomater på flugt er billedet af et forhold til demokrati og folkestyre, som ligger det danske meget fjernt. Danmark er blevet udsat for en smædekampagne, som kan have skadet vores omdømme uhyrligt, selvom det mere og mere tydeligt kommer frem, at bl.a. imam Ahmad Akkari simpelthen har løjet, så vandet drev af ham.Som Naser Khader (R) meget korrekt har påpeget, kan det være meget svært at se, hvad man egentlig vil i Danmark, hvis danskerne så utvetydigt er nogle vederstyggelige vikinger, der diskriminerer og undertrykker minoritetsgrupper som muslimer. Det kan vel næppe være vejret, som trækker.Vi hører ofte, også før hele tegningeaffæren, at Danmark i udlandet fremstår fremmedfjendsk, og regeringens udlændingepolitik skader Danmarks almene omdømme.

Det stemmer bare ualmindelig dårlig overens med de seneste tal fra Danmarks Statistik. De viser, at der i 2005 kom 3.000 flere udlændinge til Danmark end i 2001, hvor regeringen trådte til. Det vel at mærke samtidigt med, at antallet af opholdstilladelser til flygtninge og familiesammenførte er styrtdykket fra 17.213 i 2001 til 4.676 i 2005.

Dette land af vederstyggelige vikinger kan altså alligevel tiltrækker stadig flere, som vil arbejde og videreuddanne sig. Det er positivt, især når man lever i en global landsby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *