V-sejr: Passagerafgiften afskaffet

Socialdemokraten Jens Madsen forvrøvler sig i sit indlæg ”Passagerafgiften igen, igen” (23/11). Han kan ikke forstå, hvordan jeg kan fremhæve Venstres borgmester i gamle Sønderborg kommune A.P. Hansen for sin hjælp til at få afskaffet passagerafgiften, når Venstre ikke vandt borgmesterposten i ny Sønderborg.

Jeg kan konstatere, at hverken formanden for skatteudvalget Frode Sørensen (S) eller Socialdemokraternes skatteordfører Rene Skau Björnsson vil have passagerafgiften afskaffet, fordi det ikke er Socialdemokraternes politik. I Venstre har det været en mærkesag, fordi vi ikke ønsker provinsen og yderkantsområderne afviklet, men videreudviklet. Derfor er det en V-sejr, som er aldeles uafhængigt af kommunalvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *